Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Alla mina gäster var mycket imponerade av den smidighet som var när man hämtade bilen som de flesta inte var vana med. Många av gästerna har jobb och reser runt om i världen och hyr bilar men aldrig varit med om så smidigt upplägg. Mycket uppskattat och bra samt även bra maskinpark.

Sr Holmberg,

Helnöjda med den fina renaultbussen jag hyrde nu i nov, kul att ha en fin bil och bra reklam för er. Nästa gång blir i mars då vi är nere 1 mån, så jag återkommer senare och hyr en mindre bil.

Sr Bo S.,

Vill bara tacka för perioden 3-12/11 och vår hyrbil Nissan Micra. Hämtade bilen på flygplatsen, snabbt och lätt genomfört, återlämnade på samma plats enligt instruktion igår fm. Fungerade utmärkt, drog väldigt lite diesel och passade oss väldigt bra i storlek. Rekommenderade Brunos till vänner från Alingsås – på väg ner nu eller i närtid,

Sr Johansson,

Fantastisk service och jag kommer att rekommendera BRUNOS CAR RENTAL till vänner och bekanta.

Sr Westerlund,

Vi är nu hemma från vår semester i Fuengirola, jag vill passa på att tacka för en jättefin service av er i samband med att vi hyrde bil, jättefin bil! hur smidigt som helst att hämta och lämna, och sen att allt ingick det var jättebra. Betyg 10 får ni av oss om 10 är högst. Vi kommer rekommendera er till alla vi känner som ska ner till Spanien. Tack än en gång.

Sres Joelsson,

Vi har lägenhet i La Cala de Mijas och har hyrt bil ofta men visste inte om er förrän i somras. Vi hyrde bil från er nu den 27/9-4/10 i Spanien och måste säga att det var HELT suveränt bra, hoppas ni kommer att finnas i Malaga för vi vill i fortsättningen hyra från er och kommer att rekommendera för de vi känner i Spanien.

Sra Jansson,

Tack för en fantastiskt fin service.

Sr Ljungberg,

Vill nämna att jag/vi är mycket nöjda med allt vad Brunos car erbjuder. Vi har hyrt fyra gånger av Brunos och kommer fortsätta. Helt enkelt toppen att hyra av Er. Rekommenderar Brunos till vänner och bekanta.

Sra Höglind,

Vill tacka för smidig service vid biluthyrning v. 37. Har aldrig hyrt bil förut och varit lite avskrämd av de många tillägg som alltid läggs på. När man sedan läser skräckexempel om personer som blivit ersättningsskyldiga på stora belopp för minsta lilla repa som uppkommit blir man lite orolig.

Sr Arnesson,

Allt gick bra! Vi är väldigt nöjda med uthyrningen av bilen hos er. Vi ska definitivt rekommendera Brunos Car och kommer att hyra bil hos er igen!

Sr Pawlak,