Nyheter

Nyheter om biluthyrning och annat från Malaga, Gibraltar och Costa del Sol.

7 sitsig minibuss vid Malaga flygplats

den 12 januari 2018 18:32

Om ni behöver hyra en 7 sitsig minibuss vid Malaga flygplats är Nissan Evalia en toppbil med 7 riktiga säten. Även om de 2 extra sätena baktill fälls ner är de i samma storlek som de andra och inte 2 små som annars endast fungerar till barn. Här kan ni sitta 7 vuxna!

Vill ni boka minibuss i Malaga klicka här och fyll sedan i era datum.

Flyg Malmö till Malaga!

den 15 november 2017 18:36

Från Mars 2018 kan alla pågar och töser från Skåne flyga direkt från Malmö Airport, Sturup till Malaga. Sas öppnar nämligen upp rutten från den 31 Mars och fram till den 27 Oktober flygs det varje Lördag kväll. Under sommarmånaderna kommer det finnas fler flighter bla på Onsdagar. Mer info och bokningar på: https://www.sas.se/resmal/spanien/malaga

Automatväxlad 7 sitsig Renault Espace

den 11 mars 2016 18:00

 

Vi hinner få in de nya enheterna av den 7 sitsiga Renault Espace med automatväxel precis innan påsk. Vi har skapat en ny grupp för denna modell som heter FVAR eftersom vi inte tidigare haft 7 sitsiga bilar med automatlåda. Denna nya modell från Renault har mindre bagageutrymme än den tidigare modellen och rekommenderas för tex 5 vuxna och 1 barn eftersom sätena baktill är mindre och bagageutrymmet limiterat när man använder alla 7 sätena. Den är perfekt som 6 sitsig med ett säte nerfällt. Bokningar kan göras nu för avhämtning vid Malaga flygplats.

Påsk Solkusten 2016

den 7 mars 2016 19:07

Påskkärringarna kommer tidigt i år och det kommer också mycket bokningar mellan den 18 Mars och 3 April. Vissa grupper är redan fullbokade, vänta inte utan boka hyrbil med allt inklusive priser här snarast möjligt.

Evenemang Costa Del Sol

den 12 februari 2016 17:15

Förutom strand och sol finns det mycket att göra här på Solkusten. Klicka in på Sydkusten.es och deras underrubrik evenemang för flera trevliga evenemang längs Costa del Sol. Förutom information om evenemang kan ni även läsa de senaste nyheterna och mycket mer på Svenska.

God Jul!

den 23 december 2015 16:52

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Bilkörning Costa Del Sol

den 16 juni 2015 16:23

Att köra bil på Costa del Sol är enkelt även om det finns en del att tänka på. Med tanke på att det under säsong är väldigt många olika nationaliteter som kör tillsammans med hybilar som man kanske inte hunnit vänja sig vid presenterar vi denna intressanta artikel från Svenska magasintet om vad man kan ha i åtanke när man kör bil här nere. Klicka här för intressant läsning.

Malaga väder

den 26 mars 2015 10:27

Efter en vinter som har varit torr men kallare än vanligt här på Costa del Sol börjar det nu verkligen bli varmt. Vi är väldigt bortskämda med det fina och soliga vädret här och när det regnar är det inte roligt om än behövligt efter en torr vinter. Ni kan enkelt kolla Malaga vädret på denna websidan om ni klickar här.

Robert Wells Costa del sol 2015

den 4 december 2014 18:04

Februari 2013 sponsrade och välkomnade vi Robert Wells till Costa del Sol och Mijas med hans spektakulära Tribute to Charlie show. Konserten i teatern i Mijas blev en succe och det spelades för fullt hus. Mer info om det här.

Den 7 Mars 2015 är det dags igen! Eventhuset sponsrat av bla. Brunos Car presenterar The good music tour. Det kommer att spelas det bästa från Rhapsody in Rock och A Tribute to Charlie Norman med gästartist och andra överraskningar.

Biljetter startar från 30 euros och särskilda vip biljetter finns till 60 euros. Föreställningen börjar 21,00 i Teatro Las Lagunas "den nya teatern" i Mijas