Se vad några av våra svenska kunder säger

Alla mina gäster var mycket imponerade av den smidighet som var när man hämtade bilen som de flesta inte var vana med. Många av gästerna har jobb och reser runt om i världen och hyr bilar men aldrig varit med om så smidigt upplägg. Mycket uppskattat och bra samt även bra maskinpark.

Sr Holmberg,

Helnöjda med den fina renaultbussen jag hyrde nu i nov, kul att ha en fin bil och bra reklam för er. Nästa gång blir i mars då vi är nere 1 mån, så jag återkommer senare och hyr en mindre bil.

Sr Bo S.,

Vill bara tacka för perioden 3-12/11 och vår hyrbil Nissan Micra. Hämtade bilen på flygplatsen, snabbt och lätt genomfört, återlämnade på samma plats enligt instruktion igår fm. Fungerade utmärkt, drog väldigt lite diesel och passade oss väldigt bra i storlek. Rekommenderade Brunos till vänner från Alingsås – på väg ner nu eller i närtid,

Sr Johansson,

Fantastisk service och jag kommer att rekommendera BRUNOS CAR RENTAL till vänner och bekanta.

Sr Westerlund,

Vi är nu hemma från vår semester i Fuengirola, jag vill passa på att tacka för en jättefin service av er i samband med att vi hyrde bil, jättefin bil! hur smidigt som helst att hämta och lämna, och sen att allt ingick det var jättebra. Betyg 10 får ni av oss om 10 är högst. Vi kommer rekommendera er till alla vi känner som ska ner till Spanien. Tack än en gång.

Sres Joelsson,

Vi har lägenhet i La Cala de Mijas och har hyrt bil ofta men visste inte om er förrän i somras. Vi hyrde bil från er nu den 27/9-4/10 i Spanien och måste säga att det var HELT suveränt bra, hoppas ni kommer att finnas i Malaga för vi vill i fortsättningen hyra från er och kommer att rekommendera för de vi känner i Spanien.

Sra Jansson,

Tack för en fantastiskt fin service.

Sr Ljungberg,

Vill nämna att jag/vi är mycket nöjda med allt vad Brunos car erbjuder. Vi har hyrt fyra gånger av Brunos och kommer fortsätta. Helt enkelt toppen att hyra av Er. Rekommenderar Brunos till vänner och bekanta.

Sra Höglind,

Vill tacka för smidig service vid biluthyrning v. 37. Har aldrig hyrt bil förut och varit lite avskrämd av de många tillägg som alltid läggs på. När man sedan läser skräckexempel om personer som blivit ersättningsskyldiga på stora belopp för minsta lilla repa som uppkommit blir man lite orolig.

Sr Arnesson,

Allt gick bra! Vi är väldigt nöjda med uthyrningen av bilen hos er. Vi ska definitivt rekommendera Brunos Car och kommer att hyra bil hos er igen!

Sr Pawlak,

Tack! för ett bra fungerande sätt att hyra bil, jag kommer att rekommendera er till vänner.

Sr Sjöholm,

Hej! STORT TACK för mycket bra o proffsig service i samband med att vi hyrde bil av er på Brunos. Vänligt bemötande. Bra info via mejl vad som ingår o ej ingår. Vi har all anledning att rekommendera er och att själva återkomma. Önskar att dessa rader kommer fram till alla berörda som arbetar på Brunos. Tack ännu en gång.

Sres Götberg,

Skulle bara vilja tacka för den alldeles utomordentliga servicen och supertrevliga bemötandet vi fick när vi hämtade vår hyrbil på Malagas Flygplats. Vi kommer att verkligen rekommendera er till våra vänner och bekanta vid behov av bil på Costa Del Sol och vi kommer självklart att återkomma till er vid varje behov av hyrbil. Än en gång tusen tack.

Sres Johansson,

Tack själv för en väldigt bra service och ett enkelt koncept! Guld värt!

Sra Lyktberg,

Det var superbra på alla sätt att hyra av er! Fungerade så smidigt och väldigt bra service. Kommer hyra fler gånger av er. Tack!

Sres Andersson,

Vill bara skriva en rad om den fina bilen som vi var så nöjda med. Luftig och fin för fem personer. Trevliga killar som mötte upp vid bilen. Förhoppningsvis hörs vi igen vid tillfälle!

Sra Friman,

Jag vill bara tacka för all service som vi fick när vi hyrde bil utav dig i somras, Det fungerade 100%, Jag kommer att fortsätta hyra utav dig när jag kommer ner nästa år igen och jag kommer även att rekommendera dig till vänner och bekanta. Återigen ett stort tack.

Sr Johansson,

Väljer enkelhet och stabil, trevlig och serviceminded leverantör - bokar gärna Clio eller motsv.

Sr Lindstedt,

Jag har hyrt från många innan och nu 2 ggr från Er, stort tack och jag kommer hyra jämt från Er nu och rekommenderar

Sr Lundin,

Kommer rekommendera Brunos till alla mina vänner då jag uppskattar ert sätt att behandla kunder.

Sr Dalfors,

Mycket nöjda med bilen vi hyrde i juli månad av dig!

Sra Jonne,

För övrigt väldigt nöjda med er service och med bilen så kommer fortsätta hyra via er.

Sr Lheman,

Nästa gång vi är i Marbella kommer vi hyra av er igen, du har gett oss fantastisk service! Kommer varmt att rekommendera er för vänner och bekanta.

Sra Knoos,

Stort tack för fantastisk support.

Sr Viklund,

Tusen tack för bästa/mest effektiva/tillmötesgående servicen på länge

Srta Ekelund,