Se vad några av våra svenska kunder säger

Jag har hyrt från många innan och nu 2 ggr från Er, stort tack och jag kommer hyra jämt från Er nu och rekommenderar

Sr Lundin,

Kommer rekommendera Brunos till alla mina vänner då jag uppskattar ert sätt att behandla kunder.

Sr Dalfors,

Mycket nöjda med bilen vi hyrde i juli månad av dig!

Sra Jonne,

För övrigt väldigt nöjda med er service och med bilen så kommer fortsätta hyra via er.

Sr Lheman,

Nästa gång vi är i Marbella kommer vi hyra av er igen, du har gett oss fantastisk service! Kommer varmt att rekommendera er för vänner och bekanta.

Sra Knoos,

Stort tack för fantastisk support.

Sr Viklund,

Tusen tack för bästa/mest effektiva/tillmötesgående servicen på länge

Srta Ekelund,

Hej! Nyss hemkomna vill vi tacka så mycket för den fina servicen med snabbt bilbyte när vi fick strul med aircondision och däck. Ett stort plus till Brunos för det enkla och snabba sättet hämta och lämna bilen på flygplatsen.

Sres Roos,

Tack! Ni är grymma! Tack ännu en gång för bra service!

Sr Karlslatt,

Vill bara skicka ett mail om hur otroligt nöjd jag är med min första bilhyrning av er. Allt funkade så enkelt och smidigt. Kommer rekommendera er starkt åt bekanta som planerar att resa till Malaga i framtiden.

Sr Berg,

Du och ni överträffar ofta våra förväntningar och det är kul. Jag rekommenderar er jämt till våra olika vänner.

Sr Hagangen,

Efter att våra vänner hyrde från er för några år sedan och hade inbrott i bilen och ni löste allt så smidigt så hyr vi alltid bil från er. Vi rekommenderar även alla våra vänner som kommer för att hälsa på oss att även de hyra från er. Av just denna anledning: aldrig problem från er sida och alltid snabb och vänlig service. Stort tack än en gång!

Schonberg,

Jag hyrde bil av er i september 2016, jag har hyrt bil flera gånger på Malaga flygplats förut med andra bolag, med ständiga problem gällande pris på försäkringar, drivmedelsbetalningar och dylikt. Upplevelsen med Brunos car var helt annat, mötte personal i parkeringshuset, fick nycklar till rätt beställd bil och önskades en trevlig semester, inga problem alls.

Sr Olsson,

Tack för lånet för en fin bil! Vi var väldigt nöjda med hur bra och enkelt det har varit denna gång. Vi brukar besöka vårt hus 2 gånger varje år och ni har löst problemet med hyrbil för oss.

Sres Ekman,

Det var första gången vi hyrde bil i Malaga, och så nöjda med hur allt fungerat. Bra instruktioner från Jesus som lämnade bilen till oss när vi kom på natten. Vi kommer åka tillbaka och absolut hyra bil igen av er då.

Sres Samuelsson,

Vi har förstått att Brunos biluthyrning är ett företag man kan lita på. Vi kommer i fortsättningen att bara anlita er. Ha en fortsatt fin påsk!

Sra Larsson,

Hjärtligt tack för din fina Kangoo och all hjälp vid flygplatsen.

Sr Larsen,

Vi bor i Sotogrande och hyr just nu en bil av er för första gången. Rekommendation från Carl, Göteborg. Funkar bra så här långt. Smidig hämtning på flygplatsen.

Sres Hanwik,

Vill tacka för bra service som vanligt och bra bilar ! fick en ny Nissan Qashqai.

Sr Åhlén,

Hej och tack för denna gång. Allt fungerade, som vanligt, helt utmärkt.

Sr Svärd,

stort tack för hjälpen då vi fick ett tekniskt problem med vår bil. Ny bil levererad till vår gatuadress som var lika lättkörd som den tidigare samt att den gick att tanka - ett stort plus. Hur vi skulle kunnat fixa detta utan dig då våra spanska språkkunskaper nästan är lika med noll och en bärgare som ringde och skrek KATASTROFO och inte talade ett ord engelska. Vi vill tacka dig och Brunos Car Rental för trygga och servicemindade veckor i Spanien. Kommer varmt rekommendera Er till vänner och bekanta samt själva återkomma vid nästa Andalusienbesök.

Sres Mirevus,

Tack, ni är ljuset i mörkret just nu. Det ska läggas cred till ert redan superba kundbemötande.

Edmark,

Suveränt tack för den goda servicen.

Sr Wallin,

Stort tack för Er snabba respons och utmärkta sevice. Vi är mycket nöjda med Er Brunos och detta budskap sprider vi till alla våra bekanta.

Sr Friberg,

Tack så mycket. Vi kommer alltid hyra av er och att rekommendera er till våra vänner som åker till Spanien.

Sr Uddstal,