Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Vi har hyrt bil via er väldigt många gånger i min mans namn. Vi har en lägenhet i Fuengirola och åker ganska ofta ner. Jag vill passa på att ge lite positiv feedback....vi tycker att det fungerar så väldigt bra varje gång. Vi hyr bara via er då det är så stor skillnad till er fördel. Tack för bra bemötande och fina bilar.

Sra Söderman,

Jag hyrde en bil hos er förra veckan. Det var hur bra och smidigt som helst. Jag måste säga att jag kommer i fortsättningen hyra bil hos er utan tvekan.

Sr Jacky,

Vill dock bara säga att vi har köpt lägenhet i Estepona så vi kommer att vara nere i Spanien titt som tätt och vi kommer alltid att hyra bil av er då det är smidigast, billigast och bäst! Vi rekommenderar även alla våra vänner och bekanta som skall ner att hyra genom er.

Sr Rickard.,

Tack för superbra service kommer alltid att hyra bil av er.

Sra Månsson,

Jag gillar Er affärside och det är alltid vänliga killar som tar emot och lämnar ut bilar på flygplatsen. En nöjd kund. Med vänlig hälsning.

Sr Hans C.,

Tack för suverän biluthyrning, det går alltid då smidigt med er, vilken tid man än kommer. Vi har köpt lägenhet på solkusten och kommer att komma tillbaka till er varje gång vi åker

Sra Jenni B,

Måste återigen tacka för hur snabbt och smidigt du löste situationen för oss när mackkillen tankat bensin i vår dieselbil! Så mycket värt! Ska strax boka nästa bil av dig:)

Sra Löfbom,

Tack för bra service under vår semester vid solkusten! Vi rekommenderade er till några andra på samma resa som också blev mycket nöjda med ert upplägg "inklusive allt"

Sr Mattsson,

Ni är helt enkelt den bästa och ärligaste uthyraren att nyttja när man flyger till Malaga.

Sr Per K.,

Tack för en bra bil och service jag återkommer nästa gång och det snart igen.

Sra Fielitz,