Nyheter

Nyheter om biluthyrning och annat från Malaga, Gibraltar och Costa del Sol.

Klicka här för snabb och enkel online bokning nu!

För och nackdelar mellan kustvägen A7 och betalvägen AP7

den 10 januari 2023 11:29

För att köra till Marbella, Estepona, Manilva och andra härliga ställen från Malaga flygplats kan ni välja kustvägen A7 eller betalmotorvägen AP7. 

  • Fördelar med kustvägen A7 (gamla N340) är att den är gratis och på de flesta ställen har belysning på natten.
  • Nackdelar med kustvägen är att det normalt är mycket trafik och korta påfarter gör att en bil plötsligt kan dyka upp i låg fart framför dig. På det flesta ställen är där ingen vägren och om ett fordon fått problem står det på vägen och blockerar trafiken varvid det väldigt fort uppstår köer. Mellan Puerto Banus och San Pedro tunneln är det i stort sett alltid kö vid peaktider. 
  • Att tänka på när ni kör A7:an är att det finns flera radar och en av de vi får mest böter från är den i höjd med Cala de Mijas på båda hållen.
  • Fördelar med betalmotorvägen AP7 är först och främst att det är mindre trafik och därmed i teorin säkrare att köra.
  • Nackdelar (förutom att den kostar pengar) är att den inte är upplyst och att det kan förekomma vildsvin speciellt på natten/tidig morgon. 
  • Tänk på att även om man kan köra mycket fortare än på kustvägen står polisen ibland med kamera eller flyger med helikopter för att bevaka hastigheten.

Höst och Jul 2022

den 27 augusti 2022 15:23

Efter en skön sommar med många glada turister och uthyrda bilar står vi inför den härliga höstsäsongen på Costa del Sol! Boka hyrbil nu för September, Oktober och även Julsäsongen som är väldigt populär.

Som alltid hyr ni bil av oss med allt inklusive priser utom bränsle (lämna tillbaka samma som när ni hämtar, full/full, halv/halv, kvart/kvart) och det tillkommer inget mer att betala vid ankomst, avhämtning eller under hyrestiden!

 

Soliga Estepona!

den 14 mars 2021 10:20

Soliga Söndagshälsningar från Estepona! Passa på att boka hyrbil i Malaga redan nu, gratis avbokning om det behövs!

Estepona

Kan jag ändra min hyrbilsbokning i Malaga utan kostnad?

den 12 mars 2021 17:14

JA, när du vill, genom att skicka ett mail. Det är gratis att ändra bokningen under vilka omständigheter som helst. Där kan vara begränsningar om vald bilgrupp är fullbokad och den nya tiden inte passar in men annars helt fritt att ändra utan kostnad. Blir hyrtiden kortare eller längre blir självklart priset mindre eller mer därefter.

 

Dags för Solkusten och Bruno´s biluthyrning igen!

den 15 juni 2020 14:30

 

Solen skiner, stränderna är klara och jag vet att ni saknar oss! Vi saknar er också och nu är det dags med flyg till Malaga igen!  Vi möter som vanligt, snabbt, enkelt, utan köer och med gångavstånd för att hämta er förhandsbokade hyrbil i Malaga.

 

Välkomna tillbaka!

Långtidshyra och över 75 år.

den 18 januari 2020 18:38

99 år ung, pigg, kry och ett giltigt körkort, det är klart att du kan hyra bil i Malaga! Stannar du längre och vill fylla 100 år här i paradiset på Costa del sol och behöver långtidshyra bil över vintermånaderna fixar vi rabatterade priser för en längre hyra, mer info här.

Ett nytt decennium!

den 1 januari 2020 01:25

Flera gratis extraförare, gratis barnstolar, snabb flygplatsutlämning, envägsuthyrning och mycket mer i kombination med bilmodeller från ekonomi till premium gör oss till ett utmärkt val för din biluthyrning i Malaga.

Vi välkomnar 2020 och hoppas att se er här hos oss snart!