Hämta och lämna hyrbilen på Malaga flygplats

Hämtning och lämning av hyrbil i Malaga

För att uppleva vår snabba och enkla service för hämting och lämning måste du har förhandsbokat. Klicka här och boka en hyrbil i Malaga till ett allt inklusive pris nu!

Instruktioner för att hämta hyrbilen på Malaga flygplats

Gå inte till biluthyrarna inne i bagagehallen/källaren. Vi möter direkt ute i det allmänna parkeringshuset, Parking 1 (general parking, grå byggnad), våning 3 (P3). Parkeringsplats 35B är mötespunkten och kontaktnr i Malaga är +34 610750622 (endast för info och inte för bokningar). Skicka gärna SMS/Whatsapp när ni är på väg ut i garaget.

  • Ankomst MalagaGå ut från ankomsthallen och fram till hisschaktet i mitten på utomhustorget. Ta hissen upp till våning 2. Gå in i den inglasade gångbron med rullband och följ blå skyltar P. Vid slutet av gångbron, vid ingången till garaget med grön skylt P1/T1, ta hissen upp en våning till, gå ut på våning 3 och till parkeringsrutan 35B.

Att lämna tillbaka hyrbilen på Malaga flygplats

Parkera hyrbilen på våning 3 i det allmänna parkeringshuset P1, General parking (INTE Express parkeringen). Följ skyltar mot car rental, kör förbi och det är infarten efter/längst bort. Lägg in nyckel och parkeringsbiljett i bagageutrymmet, snabbare kan det inte bli. Klicka här för Google street view av infarten till Parking 1 general parking. Vänligen lämna med samma mängd bränsle som när ni hämtade bilen, var det till exempel en halv tank lämnar ni tillbaka med ca en halv tank.