Hämta och lämna hyrbilen på Malaga flygplats

Snabbt och enkelt!

För att uppleva vår enkla service för hämtning och lämning måste du har förhandsbokat. Klicka här och boka en hyrbil i Malaga till ett allt inklusive pris nu!

Att hämta den hyrda bilen på Malaga flygplats

Gå inte till biluthyrarna inne i bagagehallen/källaren. Vi möter direkt ute i det allmänna parkeringshuset, Parking 1 (general parking, grå byggnad), våning 3 (röd och vita pelare). Parkeringsplats 35B är mötespunkten och kontaktnr i Malaga är +34 610750622 (endast för info och inte för bokningar). Skicka gärna SMS/Whatsapp när ni är på väg ut i garaget.

Ankomst Malaga

  1. Gå ut från ankomsthallen och fram till hisschaktet i mitten på utomhustorget. Ta hissen eller rulltrappan upp till våning 2.
  2. Följ först gröna P skyltar och gå in i den inglasade gångbron med rullband.
  3. Efterhand som ni rör er framåt kommer ni att se blå P skyltar som ni följer till slutet av gångbron.
  4. Vid slutet av gångbron ta hissen och tryck på 3. Gå ut på våning 3 och fram till parkeringsrutan 35B.

Att lämna tillbaka hyrbilen på Malaga flygplats

Parkera hyrbilen på våning 3 i det allmänna parkeringshuset P1, General parking (INTE Express parkeringen). Följ skyltar mot car rental, kör förbi och det är infarten efter/längst bort. Lägg in nyckel och parkeringsbiljett i bagageutrymmet, snabbare kan det inte bli. Klicka här för Google street view av infarten till Parking 1 general parking. Vänligen lämna med samma mängd bränsle som när ni hämtade bilen, var det till exempel en halv tank lämnar ni tillbaka med ca en halv tank.