Se vad några av våra svenska kunder säger

Hej, jag vill börja med att tacka för den bra servicen vi fick när vi kom och hämta bilen, trots att planet var försenat och vi var tvungen att hämta bilen mitt i natten, super trevligt bemötande!

Sr. Brandell,

Brunos cars service mind är helt överlägsen för en lyckad resa. Så mycket mer än att hyra en bil. Särskilt i dessa svåra tider. Ett stort tack

Sr Leif,

Som alltid superservice från Er

Sr Palmgren,

Tack för snabba svaret och på svenska också! Jag kommer absolut att använda Brunos framöver, utan tvekan bästa car rent i Malaga!

Sr T.H,

Tack för er service. Allt har fungerat perfekt som vanligt.

Sr Richard,

Jag vill att du ska veta att vi alltid är så nöjda, allt går så smidigt och ingenting är omöjligt. Vi talar om det för alla när vi pratar om att hyra bil i Spanien.

Sra Birgitta,

Vill bara maila ett STORT tack! Första gången vi bokade genom er. Så smidigt (23-29/1). Det fungerade kanon och killarna som tog emot oss var supertrevliga och hjälpsamma. Min mans kommentar: Så himla skönt att slippa gå ner i källaren. Det framkallar ångest då det alltid ska bli diskussioner om försäkringar etc hit och dit!

Sra Cecilia,

Ville bara tacka för ypperlig service igen! Förutom allt det där som som ingår i ert koncept, att allt ingår och enkel hämtning och avlämning, så är jag ändå lite imponerad av att ni får hela organisationen att funka så suveränt varje gång. Alltid bil på plats. Aldrig krångel. Personlig kontakt per telefon om det är några frågor. Och den här gången, EXTRA PLUS förstås för samtal som erbjuder bil nr 2 tidigare, bara för ett den ändå är på plats. Och "lyxbilen" (bil nr 1) vi fick utan extra tillägg (förstås väl att det var den enda ni hade kvar, men ändå...;)) Självklart rekommenderar jag er till ALLA våra hyresgäster, och alla andra, som frågar om bilhyra! Ha det fint så länge så hörs vi nästa vinter igen!

Sr Johan,

Vi var supernöjda med er service sist vi hyrde och vi har lägenhet i Estepona så kommer åka ofta. Roligt att hitta ett seriöst företag.

Sra Caroline,

Vi hyrde förra veckan en bil av er i Malaga. Vi vill bara säga att vi är jättenöjda - så smidigt, enkelt och tryggt. Vi har hyrt massor med bilar och det har blivit allt krångligare och medfört en känsla av osäkerhet. Hoppas att ni dyker upp på fler platser/ i fler länder vid Medelhavet.

Sra Annika,

Ni är bästa biluthyrare!! Vi rekommenderar er till alla vi känner.

Sra Petersson,

Superbra service, trevlig personal. Kommer varmt rekommendera.

Sra Tina,

Tack för superbra service som alltid!

Sra Ylva V.,

Ni levererar varje gång man hyr av Er. Både vad det gäller pris, prestanda, service, och jäkligt trevlig personal. Mycket nöjd kund!

Sr Leif,

Vi är väldigt nöjda över valet av hyrbilsföretag! Har hyrt massor av gånger hos era konkurrenter i Málaga och varje gång hamnat i tråkigheter med dyra tillägg då den förbetalda hyrbilen ska hämtas ut. Kommer framöver använda Er.

Sr Sundkvist,

Sen vi började hyra hos er funderar vi inte på någon annan uthyrare. Vi har upplevt precis det du talar om hos andra uthyrare, värst har varit xxxxx. Vi är jättenöjda med ert superenkla koncept och känner oss trygga med allt som ingår. Vi rekommenderar er alltid när folk undrar om hyrbil i Malagatrakten.

Sra Birgitta,

Det är alltid lika skönt att hyra bil via er. Vi ses till Nyår

Sres Söderberg,

Kör hårt på din linje den vinner alla dagar i veckan. Jag rekomenderar Brunos till alla jag känner o hyr själv alltid av dig tror det blivet 5 resor detta året

Sr Lars,

Tack allt fungerade bra så vi återkommer vid nästa besök i Malaga.

Sr Svantesson,

Tack det fungerade riktigt bra och jag kommer varmt rekommendera er.

Sr Anders,

Kommer hyra av er ifortsättningen när vi besöker Malaga, samt rekommendera er för vänner o släkt. Allt fungerade utmärkt!

Sr Kenny,

Jag vill bara säga tack för alldeles utmärkt service av herrarna som gav oss nyckeln till bilen som jag hyrde.

Sr Norland,

Det är fantastiskt att hyra hos er!

Sra Mattsson,

Måste säga att vi var mycket nöjda med bilen vi hyrde och för ett trevligt bemötande vi fick när vi hämtade bilden på flygplatsen. I fortsättningen kommer vi att hyra bil genom Brunos car när vi besöker Spanien. Under alla år vi har hyrt bil från diverse bilfirmor har vi blivit debiterade det dubbla när vi kommit hem. Vi är mycket tacksamma att vi har funnit Brunos car.

Sra Marie R.,

Tack för er fantastiska service! Alltid nöjd!!

Sra Linda B.,