Se vad några av våra svenska kunder säger

Vi har hyrt bil via er väldigt många gånger i min mans namn. Vi har en lägenhet i Fuengirola och åker ganska ofta ner. Jag vill passa på att ge lite positiv feedback....vi tycker att det fungerar så väldigt bra varje gång. Vi hyr bara via er då det är så stor skillnad till er fördel. Tack för bra bemötande och fina bilar.

Sra Söderman,

Jag hyrde en bil hos er förra veckan. Det var hur bra och smidigt som helst. Jag måste säga att jag kommer i fortsättningen hyra bil hos er utan tvekan.

Sr Jacky,

Vill dock bara säga att vi har köpt lägenhet i Estepona så vi kommer att vara nere i Spanien titt som tätt och vi kommer alltid att hyra bil av er då det är smidigast, billigast och bäst! Vi rekommenderar även alla våra vänner och bekanta som skall ner att hyra genom er.

Sr Rickard.,

Tack för superbra service kommer alltid att hyra bil av er.

Sra Månsson,

Jag gillar Er affärside och det är alltid vänliga killar som tar emot och lämnar ut bilar på flygplatsen. En nöjd kund. Med vänlig hälsning.

Sr Hans C.,

Tack för suverän biluthyrning, det går alltid då smidigt med er, vilken tid man än kommer. Vi har köpt lägenhet på solkusten och kommer att komma tillbaka till er varje gång vi åker

Sra Jenni B,

Måste återigen tacka för hur snabbt och smidigt du löste situationen för oss när mackkillen tankat bensin i vår dieselbil! Så mycket värt! Ska strax boka nästa bil av dig:)

Sra Löfbom,

Tack för bra service under vår semester vid solkusten! Vi rekommenderade er till några andra på samma resa som också blev mycket nöjda med ert upplägg "inklusive allt"

Sr Mattsson,

Ni är helt enkelt den bästa och ärligaste uthyraren att nyttja när man flyger till Malaga.

Sr Per K.,

Tack för en bra bil och service jag återkommer nästa gång och det snart igen.

Sra Fielitz,

Har för vana att alltid kolla när jag hämtar upp en bil men glömde av det helt denna gång. Ni har ett det som skiljer ett ”vanligt” hyrbolag mot de bästa. Tack för bra upplägg.

Sr Jan B.,

Tack så mycket för ett snabbt agerande och ett trevligt bemötande. Det är ingen tvekan om att vi anlitar Brunos igen nästa gång. Ni är toppen!

Sr Leksell,

Tack för mycket bra bil med god service vid upphämtning på Malagas flygplats

Sr Bengtsson,

Först av allt vill jag tacka för en som vanligt god service när vi var i Spanien 2-13 november. Även om det var många personer som skulle hämta sina bilar tyckte jag att allt fungerade bra. Ni har duktig personal som hade förberett avhämtningarna bra.

Sr Michael H.,

Pratat med min kompis M. K. som precis också hyrt för första gången. Han var mkt nöjd. Vi har båda hus i mijas och är där ofta. Haft problem med oseriösa hyrbilsföretag tidigare. Nu verkar vi hittat rätt.

Sr Ohlin,

Kul att läsa att det går så bra för Er. Ni är våra absoluta favoriter. tror det är 4 el 5 gången vi hyr. Ge oss en lika läcker bil som vanligt. Helst ny förstås. Många har mycket att ta efter Er med! Vi ses!

Sr Nordqvist,

Ditt koncept borde vara förebilden för all biluthyrning. Det ligger så nära visionen om ”det problemfria bilinnehavet". Vi hörs igen.

Sr Lindgren,

Ville bara tacka för servicen, väldigt smidigt och bra. Jag kommer självklart hyra av er igen samt rekommendera andra.

Sr Gustavsson,

Jag vill börja med att tacka er för bra service, allt flöt så bra från att vi hämta bilen och lämna tillbaka den, ni är toppen, jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner.

Sra Granlund,

Tänkte bara tacka för finfin service. Snabb kommunikation även utanför office hours, och allt kändes seriöst och smidigt. Inte lika billigt som de billigaste - men osäkrare och tydligtvis ofta oseriösa - firmorna, men inte heller lika dyrt som storbolagen. Tack!

Sr David,

Då var vi hemma i Sverige igen. Vill tacka för exceptionellt smidigt hyrbilsförfarande och riktigt bra service. Nu har ni 6 nya ambassadörer i Sverige

Sres Bergvall,

STORT TACK för denna gången. Vi är så nöjda med er service med allt som rör vår bokning, från det att vi mejlar önskemål om hyrbil till det att vi återlämnar bilen i Malaga. Vi tipsar alltid till bekanta om att ni finns. Själva återkommer vi snart igen.

Sres Marianne och Tommy,

Tack så mycket för all hjälp och bra service och bilen är lätt att köra med min hand en toppen fin bil.

Sra Sofie T.,

Stort tack för schysst service. Var så nöjda när vi använde er i januari så ingen tvekan att vi kommer fortsätta använda er framöver också.

Sr Sjöström,

Vi kommer att rekommendera Brunos till alla som ska till Malaga. Vilken service vi fick med skjuts tillbaka till Holiday Inn när vi lämnat bilen

Sr Nilsson,