Se vad några av våra svenska kunder säger

Vi hyrde av er i dec-jan och var jättenöjda, och har sedan dess spridit att det finns en mycket bra biluthyrare i Malaga. Så alla vi känner kommer att hyra av er när de åker till Malaga😉. Och vi hoppas att pandemin snart är över så vi kan besöka Malaga igen.

Sr Håkan,

Vi tycker att ni är det absolut bästa biluthyrningsföretaget på alla sätt och vis på solkusten och i hela Spanien och har spridit och kommer fortsätta sprida det vidare! :-). Ni visade verkligen hur mycket det är värt att hyra hos er i samband med att vårt barn blev akut sjuk. Svårslaget bemötande och service!

Sra Mia V.,

Jättestort tack för supersnabb leverans av reservnyckeln. Det kallar jag grym service

Sr. Larsson,

Vi hyrde av er förra året och tipsar förfullt. Allt fungerade väldigt smidigt då senast.

Sr Niklas,

Innan hyrde jag av ett annat bolag (bara en gång) inte bra. Jag tycker er service på flygplatsen är outstanding aldrig några problem. Trevlig personal på plats så hälsa alla och tacka för ett bra jobb.

Sr Gustafsson,

Ert upplägg uppskattas verkligen i jämförelse med alla mer eller mindre oseriösa konkurrenter som kör med utmattningstaktik...

Sr Fredrik,

Kommer inte att ha några problem att rekommendera BrunosCar till vänner och bekanta som vill hyra bil I Malaga. Smidigt system ni har ,att beställa hyrbil med allt inkluderat i totalpriset, avhämtning och återlämning, inget verkar omöjligt hos er att lösa.

Sra Ulla,

Jag bokar alltid via er och jag rekommenderar er alltid till de jag känner som ska åka ner 😊 då det kommer jag att fortsätta med. Innan jag hittade er via vänner så bokade jag via andra och det går inte att jämföra. Ni är bäst.

Sra Axelsson,

Så snart det är möjligt reser jag ner och hoppas kunna hyra en bil hos er. Jag är väl medveten om fördelarna med ert system och rekommenderar er alltid till mina vänner.

Sra Axelsson,

Tyvärr är jag inte typen som har social media. Har inte tid för sådant. Men jag ska rekommendera dig då allt var superbra.

Sr Karlsson,

Lovar att se till att alltid rekommendera er till vänner, bekanta och kollegor framledes. Vet ärligt ingen bättre biluthyrare.

Sr Sköld,

Vi kommer absolut tillbaka, vi älskar vara i Spanien och hyra bil av er, vilket vi gjort i mer än 30 år.

Sr Sundstrom,

Förstår att det är supertufft men vi kunder kommer och hyr era bilar så fort vi kan flyga igen!!!!!!! Ni är bäst!!!!!

Sra Eva,

Vet att ni har en stark fanbase och många som hoppas ni klarar er genom krisen så man kan fortsätta använda er grymma service när allt detta är över!

Sr Carl-Johan,

Jag har alltid berömt Er och kommer fortsätta med det och likaså mina vänner som nyttjar Er. Vi längtar att få återvända till vårt Almunecar och hjälpa till med att nyttja, konsumera allt som hjälper våra Spanska vänner.

Sr Tom H.,

Hej, jag vill börja med att tacka för den bra servicen vi fick när vi kom och hämta bilen, trots att planet var försenat och vi var tvungen att hämta bilen mitt i natten, super trevligt bemötande!

Sr. Brandell,

Brunos cars service mind är helt överlägsen för en lyckad resa. Så mycket mer än att hyra en bil. Särskilt i dessa svåra tider. Ett stort tack

Sr Leif,

Som alltid superservice från Er

Sr Palmgren,

Tack för snabba svaret och på svenska också! Jag kommer absolut att använda Brunos framöver, utan tvekan bästa car rent i Malaga!

Sr T.H,

Tack för er service. Allt har fungerat perfekt som vanligt.

Sr Richard,

Jag vill att du ska veta att vi alltid är så nöjda, allt går så smidigt och ingenting är omöjligt. Vi talar om det för alla när vi pratar om att hyra bil i Spanien.

Sra Birgitta,

Vill bara maila ett STORT tack! Första gången vi bokade genom er. Så smidigt (23-29/1). Det fungerade kanon och killarna som tog emot oss var supertrevliga och hjälpsamma. Min mans kommentar: Så himla skönt att slippa gå ner i källaren. Det framkallar ångest då det alltid ska bli diskussioner om försäkringar etc hit och dit!

Sra Cecilia,

Ville bara tacka för ypperlig service igen! Förutom allt det där som som ingår i ert koncept, att allt ingår och enkel hämtning och avlämning, så är jag ändå lite imponerad av att ni får hela organisationen att funka så suveränt varje gång. Alltid bil på plats. Aldrig krångel. Personlig kontakt per telefon om det är några frågor. Och den här gången, EXTRA PLUS förstås för samtal som erbjuder bil nr 2 tidigare, bara för ett den ändå är på plats. Och "lyxbilen" (bil nr 1) vi fick utan extra tillägg (förstås väl att det var den enda ni hade kvar, men ändå...;)) Självklart rekommenderar jag er till ALLA våra hyresgäster, och alla andra, som frågar om bilhyra! Ha det fint så länge så hörs vi nästa vinter igen!

Sr Johan,

Vi var supernöjda med er service sist vi hyrde och vi har lägenhet i Estepona så kommer åka ofta. Roligt att hitta ett seriöst företag.

Sra Caroline,

Vi hyrde förra veckan en bil av er i Malaga. Vi vill bara säga att vi är jättenöjda - så smidigt, enkelt och tryggt. Vi har hyrt massor med bilar och det har blivit allt krångligare och medfört en känsla av osäkerhet. Hoppas att ni dyker upp på fler platser/ i fler länder vid Medelhavet.

Sra Annika,