Se vad några av våra svenska kunder säger

Jag vill bara säga tack för alldeles utmärkt service av herrarna som gav oss nyckeln till bilen som jag hyrde.

Sr Norland,

Det är fantastiskt att hyra hos er!

Sra Mattsson,

Måste säga att vi var mycket nöjda med bilen vi hyrde och för ett trevligt bemötande vi fick när vi hämtade bilden på flygplatsen. I fortsättningen kommer vi att hyra bil genom Brunos car när vi besöker Spanien. Under alla år vi har hyrt bil från diverse bilfirmor har vi blivit debiterade det dubbla när vi kommit hem. Vi är mycket tacksamma att vi har funnit Brunos car.

Sra Marie R.,

Tack för er fantastiska service! Alltid nöjd!!

Sra Linda B.,

Ännu en lyckad vecka i marbella tack vare er biluthyrning. Vi har nu hyrt ca 10-12 ggr på ett år och är väldigt nöjda med Er.

Sr Leif,

Vill börja med att tacka för en bra tjänst. Vi är väldigt nöjda och har använt er flitigt sedan vi upptäckte er för ungefär ett år sedan

Sr Anton W.,

Vi tycker att det funkar fantastiskt smidigt att hyra via er, på återseende.

Sra Sara T.,

Tusen tusen tack för toppen service. Det är därför vi kommer åter år efter år.

Sra Marja,

Ni är helt makalöst bra, det är tredje gången jag hyr och ni hanterar allt precis på det sättet man Vill ha det. Rekommenderar er för alla som åker hit. Tack för fint bemötande och bra bilar.

Sr Gustafsson,

Jag har fått ett mycket bra mottagande av er och er personal alla gånger jag hyr bil. Jag har nu hyrt bil av er ett flertal gånger och även rekommenderat er för alla av mina vänner.

Sr Anders F.,

Alltid lika bra service och trevligt mottagande. Bra anställda!

Sr Leif Ö.,

Vi blev tipsade om Brunos Car Rental av min kusin som har lgh i Marbella, och vi är mycket nöjda med bilen och er service. Extremt smidigt och okrångligt jämfört med andra biluthyrare. Vi kommer tveklöst rekommendera er till alla vänner och bekanta som ska flyga till Malaga! Tack för denna gång! Vi kommer garanterat hyra av er igen!

Sr Andersson,

Har haft många bekanta och kompisar på kusten. Alla varit nöjda med Brunos vilket jag är glad för då på min rekommendation.

Sr Christer T.,

Hej alla berörda på Brunos! Ni är bäst. Som vanligt är vi även denna gång mycket nöjda med all service då vi nu hyrde bil i Malaga. Vi har all anledning att återkomma till er.

Sr Tommy G.,

Hyr alltid av er då jag anser att ni är överlägset bäst i alla kategorier.

Sr Bergman,

Vi har och kommer hyra fler gångar av för att ni är så smidiga och supertrevliga.

Sra Ohlsson,

Ni är så bra att hyra av. Alltid trevliga och glada personer som möter upp. Och bra bilar.

Sra Hägg,

Alltid lika smidiga! Därför rekommenderar jag alltid Er!

Sr Jan,

Helproffsigt bemötande vid avhämtning/inlämning

Sr Karlsson,

Ja vi älskar er pragmatiska affärsmodell... blivit utsatt av och krigat mot oseriösa budgetföretag tidigare.

Sr Tony O.,

Hej, måste bara säga att det va fantastiskt lätt att hämta ut bilen hos er. Kommer starkt rekommendera er biluthyrningsfirma till andra kompisar.

Mats W.,

Jag vill samtidigt passa på att berömma er för hur bra det fungerar att hyra av er. Efter många års bilhyra med andra företag upptäckte jag er förra året och kommer aldrig att hyra ev någon annan. Enkelt att boka, hämta och lämna bilen och klart och tydligt pris, inte en massa tillägg och krångel. Toppenbra.

Sra Ekroth,

Funkade bra inatt när vi hämtade bilen mycket trevliga kollegor du har som lämnade ut bilen, hjälpsamma och glada!

Sra Nilsson,

Tack så jättemycket för väldigt fin service! Ni är ett självklart val nästa gång vi åker!

Sr Jonas T.,

Men det bästa tycker jag är den fantastiska servicen ni har med supertrevlig personal, finns nära på flygplatsen och ALLTID fräscha bilar. Jag har, som tur är, sluppit testa försäkringar och annat strul!

Sra Louise W.,