Se vad några av våra svenska kunder säger

Tack för bra service under vår semester vid solkusten! Vi rekommenderade er till några andra på samma resa som också blev mycket nöjda med ert upplägg "inklusive allt"

Sr Mattsson,

Ni är helt enkelt den bästa och ärligaste uthyraren att nyttja när man flyger till Malaga.

Sr Per K.,

Tack för en bra bil och service jag återkommer nästa gång och det snart igen.

Sra Fielitz,

Har för vana att alltid kolla när jag hämtar upp en bil men glömde av det helt denna gång. Ni har ett det som skiljer ett ”vanligt” hyrbolag mot de bästa. Tack för bra upplägg.

Sr Jan B.,

Tack så mycket för ett snabbt agerande och ett trevligt bemötande. Det är ingen tvekan om att vi anlitar Brunos igen nästa gång. Ni är toppen!

Sr Leksell,

Tack för mycket bra bil med god service vid upphämtning på Malagas flygplats

Sr Bengtsson,

Först av allt vill jag tacka för en som vanligt god service när vi var i Spanien 2-13 november. Även om det var många personer som skulle hämta sina bilar tyckte jag att allt fungerade bra. Ni har duktig personal som hade förberett avhämtningarna bra.

Sr Michael H.,

Pratat med min kompis M. K. som precis också hyrt för första gången. Han var mkt nöjd. Vi har båda hus i mijas och är där ofta. Haft problem med oseriösa hyrbilsföretag tidigare. Nu verkar vi hittat rätt.

Sr Ohlin,

Kul att läsa att det går så bra för Er. Ni är våra absoluta favoriter. tror det är 4 el 5 gången vi hyr. Ge oss en lika läcker bil som vanligt. Helst ny förstås. Många har mycket att ta efter Er med! Vi ses!

Sr Nordqvist,

Ditt koncept borde vara förebilden för all biluthyrning. Det ligger så nära visionen om ”det problemfria bilinnehavet". Vi hörs igen.

Sr Lindgren,

Ville bara tacka för servicen, väldigt smidigt och bra. Jag kommer självklart hyra av er igen samt rekommendera andra.

Sr Gustavsson,

Jag vill börja med att tacka er för bra service, allt flöt så bra från att vi hämta bilen och lämna tillbaka den, ni är toppen, jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner.

Sra Granlund,

Tänkte bara tacka för finfin service. Snabb kommunikation även utanför office hours, och allt kändes seriöst och smidigt. Inte lika billigt som de billigaste - men osäkrare och tydligtvis ofta oseriösa - firmorna, men inte heller lika dyrt som storbolagen. Tack!

Sr David,

Då var vi hemma i Sverige igen. Vill tacka för exceptionellt smidigt hyrbilsförfarande och riktigt bra service. Nu har ni 6 nya ambassadörer i Sverige

Sres Bergvall,

STORT TACK för denna gången. Vi är så nöjda med er service med allt som rör vår bokning, från det att vi mejlar önskemål om hyrbil till det att vi återlämnar bilen i Malaga. Vi tipsar alltid till bekanta om att ni finns. Själva återkommer vi snart igen.

Sres Marianne och Tommy,

Tack så mycket för all hjälp och bra service och bilen är lätt att köra med min hand en toppen fin bil.

Sra Sofie T.,

Stort tack för schysst service. Var så nöjda när vi använde er i januari så ingen tvekan att vi kommer fortsätta använda er framöver också.

Sr Sjöström,

Vi kommer att rekommendera Brunos till alla som ska till Malaga. Vilken service vi fick med skjuts tillbaka till Holiday Inn när vi lämnat bilen

Sr Nilsson,

Vill tacka för riktigt bra service, ren och fin bil, riktigt trevlig personal som möter upp på flygplatsen.

Sr Ekegren,

Tack för otroligt bra service, lovar rekommendera er till alla jag känner. Underbart att det finns firmor som jobbar som ni. Fortsätt med det.

Sr Rosengren,

Vi är supernöjda och kommer garanterat att anlita er nästa gång vi kommer.

Sra Sjokvist,

Fantastiskt bekvämt att hämta bilen mitt i natten. Tack för det.

Sra Mangs,

Först och främst vill jag tacka för din enorma service, världsklass!

Sra Westlund,

Jättebra pris och mkt vänligt med dieseln. Ska rek er till alla vi känner!

Sra Hornstedt,

För övrigt vill jag tala om att vi hyrt hos er många gånger och är mycket nöjda med allt. Vi har också gjort reklam till övriga familjen

Sra Birgitta,