Se vad några av våra svenska kunder säger

Alltid lika smidiga! Därför rekommenderar jag alltid Er!

Sr Jan,

Helproffsigt bemötande vid avhämtning/inlämning

Sr Karlsson,

Ja vi älskar er pragmatiska affärsmodell... blivit utsatt av och krigat mot oseriösa budgetföretag tidigare.

Sr Tony O.,

Hej, måste bara säga att det va fantastiskt lätt att hämta ut bilen hos er. Kommer starkt rekommendera er biluthyrningsfirma till andra kompisar.

Mats W.,

Jag vill samtidigt passa på att berömma er för hur bra det fungerar att hyra av er. Efter många års bilhyra med andra företag upptäckte jag er förra året och kommer aldrig att hyra ev någon annan. Enkelt att boka, hämta och lämna bilen och klart och tydligt pris, inte en massa tillägg och krångel. Toppenbra.

Sra Ekroth,

Funkade bra inatt när vi hämtade bilen mycket trevliga kollegor du har som lämnade ut bilen, hjälpsamma och glada!

Sra Nilsson,

Tack så jättemycket för väldigt fin service! Ni är ett självklart val nästa gång vi åker!

Sr Jonas T.,

Men det bästa tycker jag är den fantastiska servicen ni har med supertrevlig personal, finns nära på flygplatsen och ALLTID fräscha bilar. Jag har, som tur är, sluppit testa försäkringar och annat strul!

Sra Louise W.,

Tack för en fin bil och god service!

Sra Lander,

Vi har hyrt bil via er väldigt många gånger i min mans namn. Vi har en lägenhet i Fuengirola och åker ganska ofta ner. Jag vill passa på att ge lite positiv feedback....vi tycker att det fungerar så väldigt bra varje gång. Vi hyr bara via er då det är så stor skillnad till er fördel. Tack för bra bemötande och fina bilar.

Sra Söderman,

Jag hyrde en bil hos er förra veckan. Det var hur bra och smidigt som helst. Jag måste säga att jag kommer i fortsättningen hyra bil hos er utan tvekan.

Sr Jacky,

Vill dock bara säga att vi har köpt lägenhet i Estepona så vi kommer att vara nere i Spanien titt som tätt och vi kommer alltid att hyra bil av er då det är smidigast, billigast och bäst! Vi rekommenderar även alla våra vänner och bekanta som skall ner att hyra genom er.

Sr Rickard.,

Tack för superbra service kommer alltid att hyra bil av er.

Sra Månsson,

Jag gillar Er affärside och det är alltid vänliga killar som tar emot och lämnar ut bilar på flygplatsen. En nöjd kund. Med vänlig hälsning.

Sr Hans C.,

Tack för suverän biluthyrning, det går alltid då smidigt med er, vilken tid man än kommer. Vi har köpt lägenhet på solkusten och kommer att komma tillbaka till er varje gång vi åker

Sra Jenni B,

Måste återigen tacka för hur snabbt och smidigt du löste situationen för oss när mackkillen tankat bensin i vår dieselbil! Så mycket värt! Ska strax boka nästa bil av dig:)

Sra Löfbom,

Tack för bra service under vår semester vid solkusten! Vi rekommenderade er till några andra på samma resa som också blev mycket nöjda med ert upplägg "inklusive allt"

Sr Mattsson,

Ni är helt enkelt den bästa och ärligaste uthyraren att nyttja när man flyger till Malaga.

Sr Per K.,

Tack för en bra bil och service jag återkommer nästa gång och det snart igen.

Sra Fielitz,

Har för vana att alltid kolla när jag hämtar upp en bil men glömde av det helt denna gång. Ni har ett det som skiljer ett ”vanligt” hyrbolag mot de bästa. Tack för bra upplägg.

Sr Jan B.,

Tack så mycket för ett snabbt agerande och ett trevligt bemötande. Det är ingen tvekan om att vi anlitar Brunos igen nästa gång. Ni är toppen!

Sr Leksell,

Tack för mycket bra bil med god service vid upphämtning på Malagas flygplats

Sr Bengtsson,

Först av allt vill jag tacka för en som vanligt god service när vi var i Spanien 2-13 november. Även om det var många personer som skulle hämta sina bilar tyckte jag att allt fungerade bra. Ni har duktig personal som hade förberett avhämtningarna bra.

Sr Michael H.,

Pratat med min kompis M. K. som precis också hyrt för första gången. Han var mkt nöjd. Vi har båda hus i mijas och är där ofta. Haft problem med oseriösa hyrbilsföretag tidigare. Nu verkar vi hittat rätt.

Sr Ohlin,

Kul att läsa att det går så bra för Er. Ni är våra absoluta favoriter. tror det är 4 el 5 gången vi hyr. Ge oss en lika läcker bil som vanligt. Helst ny förstås. Många har mycket att ta efter Er med! Vi ses!

Sr Nordqvist,