Se vad några av våra svenska kunder säger

Ni är bästa biluthyrare!! Vi rekommenderar er till alla vi känner.

Sra Petersson,

Superbra service, trevlig personal. Kommer varmt rekommendera.

Sra Tina,

Tack för superbra service som alltid!

Sra Ylva V.,

Ni levererar varje gång man hyr av Er. Både vad det gäller pris, prestanda, service, och jäkligt trevlig personal. Mycket nöjd kund!

Sr Leif,

Vi är väldigt nöjda över valet av hyrbilsföretag! Har hyrt massor av gånger hos era konkurrenter i Málaga och varje gång hamnat i tråkigheter med dyra tillägg då den förbetalda hyrbilen ska hämtas ut. Kommer framöver använda Er.

Sr Sundkvist,

Sen vi började hyra hos er funderar vi inte på någon annan uthyrare. Vi har upplevt precis det du talar om hos andra uthyrare, värst har varit xxxxx. Vi är jättenöjda med ert superenkla koncept och känner oss trygga med allt som ingår. Vi rekommenderar er alltid när folk undrar om hyrbil i Malagatrakten.

Sra Birgitta,

Det är alltid lika skönt att hyra bil via er. Vi ses till Nyår

Sres Söderberg,

Kör hårt på din linje den vinner alla dagar i veckan. Jag rekomenderar Brunos till alla jag känner o hyr själv alltid av dig tror det blivet 5 resor detta året

Sr Lars,

Tack allt fungerade bra så vi återkommer vid nästa besök i Malaga.

Sr Svantesson,

Tack det fungerade riktigt bra och jag kommer varmt rekommendera er.

Sr Anders,

Kommer hyra av er ifortsättningen när vi besöker Malaga, samt rekommendera er för vänner o släkt. Allt fungerade utmärkt!

Sr Kenny,

Jag vill bara säga tack för alldeles utmärkt service av herrarna som gav oss nyckeln till bilen som jag hyrde.

Sr Norland,

Det är fantastiskt att hyra hos er!

Sra Mattsson,

Måste säga att vi var mycket nöjda med bilen vi hyrde och för ett trevligt bemötande vi fick när vi hämtade bilden på flygplatsen. I fortsättningen kommer vi att hyra bil genom Brunos car när vi besöker Spanien. Under alla år vi har hyrt bil från diverse bilfirmor har vi blivit debiterade det dubbla när vi kommit hem. Vi är mycket tacksamma att vi har funnit Brunos car.

Sra Marie R.,

Tack för er fantastiska service! Alltid nöjd!!

Sra Linda B.,

Ännu en lyckad vecka i marbella tack vare er biluthyrning. Vi har nu hyrt ca 10-12 ggr på ett år och är väldigt nöjda med Er.

Sr Leif,

Vill börja med att tacka för en bra tjänst. Vi är väldigt nöjda och har använt er flitigt sedan vi upptäckte er för ungefär ett år sedan

Sr Anton W.,

Vi tycker att det funkar fantastiskt smidigt att hyra via er, på återseende.

Sra Sara T.,

Tusen tusen tack för toppen service. Det är därför vi kommer åter år efter år.

Sra Marja,

Ni är helt makalöst bra, det är tredje gången jag hyr och ni hanterar allt precis på det sättet man Vill ha det. Rekommenderar er för alla som åker hit. Tack för fint bemötande och bra bilar.

Sr Gustafsson,

Jag har fått ett mycket bra mottagande av er och er personal alla gånger jag hyr bil. Jag har nu hyrt bil av er ett flertal gånger och även rekommenderat er för alla av mina vänner.

Sr Anders F.,

Alltid lika bra service och trevligt mottagande. Bra anställda!

Sr Leif Ö.,

Vi blev tipsade om Brunos Car Rental av min kusin som har lgh i Marbella, och vi är mycket nöjda med bilen och er service. Extremt smidigt och okrångligt jämfört med andra biluthyrare. Vi kommer tveklöst rekommendera er till alla vänner och bekanta som ska flyga till Malaga! Tack för denna gång! Vi kommer garanterat hyra av er igen!

Sr Andersson,

Har haft många bekanta och kompisar på kusten. Alla varit nöjda med Brunos vilket jag är glad för då på min rekommendation.

Sr Christer T.,

Hej alla berörda på Brunos! Ni är bäst. Som vanligt är vi även denna gång mycket nöjda med all service då vi nu hyrde bil i Malaga. Vi har all anledning att återkomma till er.

Sr Tommy G.,