Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Jag vill bara säga tack för alldeles utmärkt service av herrarna som gav oss nyckeln till bilen som jag hyrde.

Sr Norland,

Det är fantastiskt att hyra hos er!

Sra Mattsson,

Måste säga att vi var mycket nöjda med bilen vi hyrde och för ett trevligt bemötande vi fick när vi hämtade bilden på flygplatsen. I fortsättningen kommer vi att hyra bil genom Brunos car när vi besöker Spanien. Under alla år vi har hyrt bil från diverse bilfirmor har vi blivit debiterade det dubbla när vi kommit hem. Vi är mycket tacksamma att vi har funnit Brunos car.

Sra Marie R.,

Tack för er fantastiska service! Alltid nöjd!!

Sra Linda B.,

Ännu en lyckad vecka i marbella tack vare er biluthyrning. Vi har nu hyrt ca 10-12 ggr på ett år och är väldigt nöjda med Er.

Sr Leif,

Vill börja med att tacka för en bra tjänst. Vi är väldigt nöjda och har använt er flitigt sedan vi upptäckte er för ungefär ett år sedan

Sr Anton W.,

Vi tycker att det funkar fantastiskt smidigt att hyra via er, på återseende.

Sra Sara T.,

Tusen tusen tack för toppen service. Det är därför vi kommer åter år efter år.

Sra Marja,

Ni är helt makalöst bra, det är tredje gången jag hyr och ni hanterar allt precis på det sättet man Vill ha det. Rekommenderar er för alla som åker hit. Tack för fint bemötande och bra bilar.

Sr Gustafsson,

Jag har fått ett mycket bra mottagande av er och er personal alla gånger jag hyr bil. Jag har nu hyrt bil av er ett flertal gånger och även rekommenderat er för alla av mina vänner.

Sr Anders F.,