Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Ännu en lyckad vecka i marbella tack vare er biluthyrning. Vi har nu hyrt ca 10-12 ggr på ett år och är väldigt nöjda med Er.

Sr Leif,

Vill börja med att tacka för en bra tjänst. Vi är väldigt nöjda och har använt er flitigt sedan vi upptäckte er för ungefär ett år sedan

Sr Anton W.,

Vi tycker att det funkar fantastiskt smidigt att hyra via er, på återseende.

Sra Sara T.,

Tusen tusen tack för toppen service. Det är därför vi kommer åter år efter år.

Sra Marja,

Ni är helt makalöst bra, det är tredje gången jag hyr och ni hanterar allt precis på det sättet man Vill ha det. Rekommenderar er för alla som åker hit. Tack för fint bemötande och bra bilar.

Sr Gustafsson,

Jag har fått ett mycket bra mottagande av er och er personal alla gånger jag hyr bil. Jag har nu hyrt bil av er ett flertal gånger och även rekommenderat er för alla av mina vänner.

Sr Anders F.,

Alltid lika bra service och trevligt mottagande. Bra anställda!

Sr Leif Ö.,

Vi blev tipsade om Brunos Car Rental av min kusin som har lgh i Marbella, och vi är mycket nöjda med bilen och er service. Extremt smidigt och okrångligt jämfört med andra biluthyrare. Vi kommer tveklöst rekommendera er till alla vänner och bekanta som ska flyga till Malaga! Tack för denna gång! Vi kommer garanterat hyra av er igen!

Sr Andersson,

Har haft många bekanta och kompisar på kusten. Alla varit nöjda med Brunos vilket jag är glad för då på min rekommendation.

Sr Christer T.,

Hej alla berörda på Brunos! Ni är bäst. Som vanligt är vi även denna gång mycket nöjda med all service då vi nu hyrde bil i Malaga. Vi har all anledning att återkomma till er.

Sr Tommy G.,