Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Hej, jag vill börja med att tacka för den bra servicen vi fick när vi kom och hämta bilen, trots att planet var försenat och vi var tvungen att hämta bilen mitt i natten, super trevligt bemötande!

Sr. Brandell,

Brunos cars service mind är helt överlägsen för en lyckad resa. Så mycket mer än att hyra en bil. Särskilt i dessa svåra tider. Ett stort tack

Sr Leif,

Som alltid superservice från Er

Sr Palmgren,

Tack för snabba svaret och på svenska också! Jag kommer absolut att använda Brunos framöver, utan tvekan bästa car rent i Malaga!

Sr T.H,

Tack för er service. Allt har fungerat perfekt som vanligt.

Sr Richard,

Jag vill att du ska veta att vi alltid är så nöjda, allt går så smidigt och ingenting är omöjligt. Vi talar om det för alla när vi pratar om att hyra bil i Spanien.

Sra Birgitta,

Vill bara maila ett STORT tack! Första gången vi bokade genom er. Så smidigt (23-29/1). Det fungerade kanon och killarna som tog emot oss var supertrevliga och hjälpsamma. Min mans kommentar: Så himla skönt att slippa gå ner i källaren. Det framkallar ångest då det alltid ska bli diskussioner om försäkringar etc hit och dit!

Sra Cecilia,

Ville bara tacka för ypperlig service igen! Förutom allt det där som som ingår i ert koncept, att allt ingår och enkel hämtning och avlämning, så är jag ändå lite imponerad av att ni får hela organisationen att funka så suveränt varje gång. Alltid bil på plats. Aldrig krångel. Personlig kontakt per telefon om det är några frågor. Och den här gången, EXTRA PLUS förstås för samtal som erbjuder bil nr 2 tidigare, bara för ett den ändå är på plats. Och "lyxbilen" (bil nr 1) vi fick utan extra tillägg (förstås väl att det var den enda ni hade kvar, men ändå...;)) Självklart rekommenderar jag er till ALLA våra hyresgäster, och alla andra, som frågar om bilhyra! Ha det fint så länge så hörs vi nästa vinter igen!

Sr Johan,

Vi var supernöjda med er service sist vi hyrde och vi har lägenhet i Estepona så kommer åka ofta. Roligt att hitta ett seriöst företag.

Sra Caroline,

Vi hyrde förra veckan en bil av er i Malaga. Vi vill bara säga att vi är jättenöjda - så smidigt, enkelt och tryggt. Vi har hyrt massor med bilar och det har blivit allt krångligare och medfört en känsla av osäkerhet. Hoppas att ni dyker upp på fler platser/ i fler länder vid Medelhavet.

Sra Annika,