Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Tack så mycket för ett snabbt agerande och ett trevligt bemötande. Det är ingen tvekan om att vi anlitar Brunos igen nästa gång. Ni är toppen!

Sr Leksell,

Tack för mycket bra bil med god service vid upphämtning på Malagas flygplats

Sr Bengtsson,

Först av allt vill jag tacka för en som vanligt god service när vi var i Spanien 2-13 november. Även om det var många personer som skulle hämta sina bilar tyckte jag att allt fungerade bra. Ni har duktig personal som hade förberett avhämtningarna bra.

Sr Michael H.,

Pratat med min kompis M. K. som precis också hyrt för första gången. Han var mkt nöjd. Vi har båda hus i mijas och är där ofta. Haft problem med oseriösa hyrbilsföretag tidigare. Nu verkar vi hittat rätt.

Sr Ohlin,

Kul att läsa att det går så bra för Er. Ni är våra absoluta favoriter. tror det är 4 el 5 gången vi hyr. Ge oss en lika läcker bil som vanligt. Helst ny förstås. Många har mycket att ta efter Er med! Vi ses!

Sr Nordqvist,

Ditt koncept borde vara förebilden för all biluthyrning. Det ligger så nära visionen om ”det problemfria bilinnehavet". Vi hörs igen.

Sr Lindgren,

Ville bara tacka för servicen, väldigt smidigt och bra. Jag kommer självklart hyra av er igen samt rekommendera andra.

Sr Gustavsson,

Jag vill börja med att tacka er för bra service, allt flöt så bra från att vi hämta bilen och lämna tillbaka den, ni är toppen, jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner.

Sra Granlund,

Tänkte bara tacka för finfin service. Snabb kommunikation även utanför office hours, och allt kändes seriöst och smidigt. Inte lika billigt som de billigaste - men osäkrare och tydligtvis ofta oseriösa - firmorna, men inte heller lika dyrt som storbolagen. Tack!

Sr David,

Då var vi hemma i Sverige igen. Vill tacka för exceptionellt smidigt hyrbilsförfarande och riktigt bra service. Nu har ni 6 nya ambassadörer i Sverige

Sres Bergvall,