Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Tack! Ni är grymma! Tack ännu en gång för bra service!

Sr Karlslatt,

Vill bara skicka ett mail om hur otroligt nöjd jag är med min första bilhyrning av er. Allt funkade så enkelt och smidigt. Kommer rekommendera er starkt åt bekanta som planerar att resa till Malaga i framtiden.

Sr Berg,

Du och ni överträffar ofta våra förväntningar och det är kul. Jag rekommenderar er jämt till våra olika vänner.

Sr Hagangen,

Efter att våra vänner hyrde från er för några år sedan och hade inbrott i bilen och ni löste allt så smidigt så hyr vi alltid bil från er. Vi rekommenderar även alla våra vänner som kommer för att hälsa på oss att även de hyra från er. Av just denna anledning: aldrig problem från er sida och alltid snabb och vänlig service. Stort tack än en gång!

Schonberg,

Jag hyrde bil av er i september 2016, jag har hyrt bil flera gånger på Malaga flygplats förut med andra bolag, med ständiga problem gällande pris på försäkringar, drivmedelsbetalningar och dylikt. Upplevelsen med Brunos car var helt annat, mötte personal i parkeringshuset, fick nycklar till rätt beställd bil och önskades en trevlig semester, inga problem alls.

Sr Olsson,

Tack för lånet för en fin bil! Vi var väldigt nöjda med hur bra och enkelt det har varit denna gång. Vi brukar besöka vårt hus 2 gånger varje år och ni har löst problemet med hyrbil för oss.

Sres Ekman,

Det var första gången vi hyrde bil i Malaga, och så nöjda med hur allt fungerat. Bra instruktioner från Jesus som lämnade bilen till oss när vi kom på natten. Vi kommer åka tillbaka och absolut hyra bil igen av er då.

Sres Samuelsson,

Vi har förstått att Brunos biluthyrning är ett företag man kan lita på. Vi kommer i fortsättningen att bara anlita er. Ha en fortsatt fin påsk!

Sra Larsson,

Hjärtligt tack för din fina Kangoo och all hjälp vid flygplatsen.

Sr Larsen,

Vi bor i Sotogrande och hyr just nu en bil av er för första gången. Rekommendation från Carl, Göteborg. Funkar bra så här långt. Smidig hämtning på flygplatsen.

Sres Hanwik,