Boka hyrbil online

Fyll i formuläret för att se aktuella priser från vårt bokningssystem.

Se vad några av våra svenska kunder säger

Vi är nu hemma från vår semester i Fuengirola, jag vill passa på att tacka för en jättefin service av er i samband med att vi hyrde bil, jättefin bil! hur smidigt som helst att hämta och lämna, och sen att allt ingick det var jättebra. Betyg 10 får ni av oss om 10 är högst. Vi kommer rekommendera er till alla vi känner som ska ner till Spanien. Tack än en gång.

Sres Joelsson,

Vi har lägenhet i La Cala de Mijas och har hyrt bil ofta men visste inte om er förrän i somras. Vi hyrde bil från er nu den 27/9-4/10 i Spanien och måste säga att det var HELT suveränt bra, hoppas ni kommer att finnas i Malaga för vi vill i fortsättningen hyra från er och kommer att rekommendera för de vi känner i Spanien.

Sra Jansson,

Tack för en fantastiskt fin service.

Sr Ljungberg,

Vill nämna att jag/vi är mycket nöjda med allt vad Brunos car erbjuder. Vi har hyrt fyra gånger av Brunos och kommer fortsätta. Helt enkelt toppen att hyra av Er. Rekommenderar Brunos till vänner och bekanta.

Sra Höglind,

Vill tacka för smidig service vid biluthyrning v. 37. Har aldrig hyrt bil förut och varit lite avskrämd av de många tillägg som alltid läggs på. När man sedan läser skräckexempel om personer som blivit ersättningsskyldiga på stora belopp för minsta lilla repa som uppkommit blir man lite orolig.

Sr Arnesson,

Allt gick bra! Vi är väldigt nöjda med uthyrningen av bilen hos er. Vi ska definitivt rekommendera Brunos Car och kommer att hyra bil hos er igen!

Sr Pawlak,

Tack! för ett bra fungerande sätt att hyra bil, jag kommer att rekommendera er till vänner.

Sr Sjöholm,

Hej! STORT TACK för mycket bra o proffsig service i samband med att vi hyrde bil av er på Brunos. Vänligt bemötande. Bra info via mejl vad som ingår o ej ingår. Vi har all anledning att rekommendera er och att själva återkomma. Önskar att dessa rader kommer fram till alla berörda som arbetar på Brunos. Tack ännu en gång.

Sres Götberg,

Skulle bara vilja tacka för den alldeles utomordentliga servicen och supertrevliga bemötandet vi fick när vi hämtade vår hyrbil på Malagas Flygplats. Vi kommer att verkligen rekommendera er till våra vänner och bekanta vid behov av bil på Costa Del Sol och vi kommer självklart att återkomma till er vid varje behov av hyrbil. Än en gång tusen tack.

Sres Johansson,

Tack själv för en väldigt bra service och ett enkelt koncept! Guld värt!

Sra Lyktberg,