Hyrbil Malaga flygplats

Vid Malaga flygplats erbjuder vi 24h fri service för hyrbilar som är förhandsbokade. Inga köer och snabba rutiner vid avhämtning och avlämning eftersom vi endast levererar förhandsbokade bilar med ett personligt bemötande. Vi har kombi och SUV modeller för er som behöver lite mer plats!

Instruktioner för att hämta hyrbilen på Malaga flygplats

Följ inga biluthyrningsskyltar i ankomsthallen. Vi möter direkt ute i det allmänna parkeringshuset, Parking 1 (general parking, grå byggnad), våning 3 (P3). Parkeringsplats 35B är mötespunkten och kontakt telefon i Malaga är +34 610750622 (endast för info och inte för bokningar). Skicka gärna SMS/Whatsapp när ni är på väg ut i garaget.

 • Ankomst Malaga: Gå ut från ankomsthallen och fram till hisschaktet i mitten på torget. Ta hissen upp till våning 2. Gå in i den inglasade gångbron med rullband och följ skyltar P1. Vid slutet av gångbron ta hissen upp en våning till och gå ut i plan 3 och fram till plats 35B.

Att lämna tillbaka hyrbilen på Malaga flygplats

Parkera hyrbilen på våning 3 i det allmänna parkeringshuset P1, General parking (INTE Express parkeringen). Följ skyltar mot car rental, kör förbi och det är infarten efter. Lägg in nyckel och parkeringsbiljett i bagageutrymmet, snabbare kan det inte bli. Klicka här för Google street view av infarten till Parking 1 general parking. Sms/Whatsapp +34 610 75 06 22

Hyr bil på Malaga flygplats utan dolda kostnader

Har du någon gång hyrt en bil vid Malaga flygplats och blivit uppretad på alla dessa extra kostnader som du tvingats betala efter att köat 2 timmar för att få ut bilen? Här hos Brunos erbjuds du en hyrbil i Malaga till ett pris. Detta pris inkluderar allt du tvingas på hos andra biluthyrare i Malaga.

 • Ingen deposition när du hyr bil vid Malaga flygplats
 • Ingen självrisk och ingen daglig kostnad för att få full försäkring på hyrbilen.
 • Ingen bränslekostnad. Lämna tillbaka hyrbilen med samma mängd bränsle som när du hämtar den.

Läs mer om vårat Super Noll Risk Paket genom att klicka här.

Prisexempel på hyrbil vid Malaga flygplats Brunos Car Annan *
Ekonomibil, 7 dagar, Januari 2018 139,92 € 65 €
Försäkring för hjul, speglar, fönster mm. Säljs vid ankomst  inklusive 28 €
2 Extra förare inklusive 56 €
Barnstol inklusive 28 €
Självriskeliminering inklusive 35 €
Diesel/Bensin samma in/ut 85 €
Nattflyg inklusive 25 €
Totalpris 139,92 € 322 €

Vi tar inte extra betalt för:

 • Extra förare
 • barnkudde
 • barnstol

Vad man ska tänka på innan man bokar hyrbil på Malaga flygplats:

 • De flesta websidor som erbjuder biluthyrning på Malaga flygplats är förmedlare, inget fel i det. Problem kan dock uppstå när du kommer till själva hyrbilsföretaget, leverantören, för att plocka upp bilen. Det kan då tillkomma kostnader som du inte var medveten om när du gjorde bokningen. LÖSNING: Fråga din bokningsförmedlare om du kommer att debiteras något extra vid ankomst eller hyr av oss med allt inkluderat från början.
 • Det billiga online priset kanske inte är allt inklusive. Numera kan man få flera offerter på nolltid via internet och flera sätter ett mycket lågt pris för att få en bokning. I det finstilta kan extra kostnader vara dolda. LÖSNING: Fråga vad som kommer att läggas till detta pris när bilen skall hämtas eller gör bokningen här och betala vad du ser och inget mer.
 • Bränsle ingår inte i priset. LÖSNING: Ta reda på om du måste betala för en full tank eller lämna tillbaka samma. Annars boka bil från oss och vara säker på att inte bli överdebiterad för bränslet.
 • De flesta hyrbilsföretag på Malaga flygplats ber om ett kreditkort . Frågan "kan jag hyra en bil i Malaga utan ett kreditkort?" är mycket vanlig. Nästan alla företag ber om ett kreditkort i förarens namn, eller att du betalar kontant eller med betalkort, men det måste finnas ett kreditkort som garanti.  LÖSNING: Om du inte har ett kreditkort bekräfta innan du bokar skriftligen via e-post att det är ok att betala med kontanter eller betalkort. Du kan annars riskera att bli stående utan bil vid ankomst.
 • Om du erbjuds en extra försäkring ta den! Även om du har ett kreditkort som täcker eventuell självrisk kan hyrbilsföretaget säga att om du inte köper till extra försäkring har du tex ingen vägassistance. LÖSNING : Sluta läsa och gör en online bokning här utan självrisk, ingen extra kostnad och 24h vägassistans.
 • Fråga om stilleståndskostnader innan du bokar. Även om du köpt till alla extra försäkringar kan det fortfarande vara en rejäl avgift om något händer. Detta är stilleståndsavgiften i händelse av olycka. Även om du omfattas av alla extra försäkringar kan du bli tvingad att betala för förlorad inkomst för tiden bilen står i verkstad. LÖSNING: Kontrollera att du hyr från ett företag som oss utan stilleståndsavgifter.