Hyrbil Malaga flygplats

Inget extra att betala vid avhämtning, under eller efter hyresperioden!

 • Gratis avbokning.
 • Gratis ändring av bokning.
 • Ingen deposition.
 • Betal vid ankomst med betalkort eller kreditkort. Förhandsbetalning för de som vill.
 • Lämna tillbaka hyrbilen med samma mängd bränsle som när den hämtas, full/full, halv/halv, kvart/kvart etc.
 • Vi möter även efter midnatt utan extra kostnad och inga problem med avlämning tidig morgon.

Klicka här för att boka enkelt online!

Instruktioner för att hämta hyrbilen på Malaga flygplats

Gå inte till biluthyrarna i bagagehallen/källaren. Vi möter direkt ute i det allmänna parkeringshuset, Parking 1 (general parking, grå byggnad), våning 3 (P3). Parkeringsplats 35B är mötespunkten och kontaktnr i Malaga är +34 610750622 (endast för info och inte för bokningar). Skicka gärna SMS/Whatsapp när ni är på väg ut i garaget.

 • Ankomst Malaga: Gå ut från ankomsthallen och fram till hisschaktet i mitten på utomhustorget. Ta hissen upp till våning 2. Gå in i den inglasade gångbron med rullband och följ blå skyltar P. Vid slutet av gångbron, vid ingången till garaget med grön skylt P1/T1, ta hissen upp en våning till, gå ut på våning 3 och till parkeringsrutan 35B.

Att lämna tillbaka hyrbilen på Malaga flygplats

Parkera hyrbilen på våning 3 i det allmänna parkeringshuset P1, General parking (INTE Express parkeringen). Följ skyltar mot car rental, kör förbi och det är infarten efter/längst bort. Lägg in nyckel och parkeringsbiljett i bagageutrymmet, snabbare kan det inte bli. Klicka här för Google street view av infarten till Parking 1 general parking. Vänligen lämna med samma mängd bränsle som när ni hämtade bilen, var det tex en halv tank lämnar ni med ca en halv tank.

Klicka här för snabb och enkel online bokning nu!

Jämför pris för hyrbil vid Malaga flygplats Brunos Car Annan *
BrunosCar startar och slutar med ett och samma allt inklusive pris! SAMMA Startpris
Försäkring för hjul, speglar, fönster mm. Säljs vid ankomst  inklusive extra €
4 Extra förare inklusive extra €
Barnstol och bältesstol inklusive extra €
Självriskeliminering inklusive extra €
Diesel/Bensin samma in/ut extra €
Nattflyg inklusive extra €
BrunosCar startar och slutar med ett och samma allt inklusive pris! SAMMA Slutar högt €

Betalning:

Vi erbjuder två betalningssätt:

 1. Ni kan betala enkelt med betalkort eller kreditkort direkt vid ankomst när vi möts.
 2. För er som vill förhandsbetala bilhyran går det bra att efter mottagen bokningsbekräftelse begära en säker online betalningslänk via email. Maila ert bokningsnummer och texten "prepay". Länken är giltig 10 dgr efter att ni mottagit den via mail.

Vi tar inte extra betalt för:

 • Extra förare
 • bälteskuddar (med eller utan ryggstöd)
 • barnstol

Klicka här för snabb och enkel online bokning nu!

Vad man ska tänka på innan man bokar hyrbil på Malaga flygplats:

 • De flesta webbsidor är biluthyrningsförmedlare och agenter, inget fel i det. Problem kan dock uppstå när du kommer till själva hyrbilsföretaget, leverantören, för att hämta hyrbilen. Det kan då tillkomma kostnader som du inte var medveten om när du gjorde bokningen. LÖSNING: Fråga din bokningsförmedlare om du kommer att debiteras något extra vid ankomst eller hyr av oss med allt inkluderat från början.
 • Det billiga online priset är normalt inte allt inklusive. De flesta sätter ett mycket lågt pris för att få en bokning. I det finstilta kan extra kostnader vara dolda. LÖSNING: Fråga vad som kommer att läggas till när hyrbilen skall hämtas i Malaga eller gör en bokning hos oss och betala vad du ser och inget mer.
 • Bränsle ingår inte i priset. LÖSNING: Ta reda på om du måste betala för vad som är i tanken eller lämna tillbaka samma. Annars boka bil från oss och vara säker på att inte bli överdebiterad för bränslet. Hos oss lämnar du tillbaka med ca den mängd som var i tanken när du hämtade.
 • De flesta hyrbilsföretag på Malaga flygplats ber om ett kreditkort. Frågan "kan jag hyra en bil i Malaga utan ett kreditkort?" är mycket vanlig. Nästan alla företag ber om ett kreditkort i förarens namn, eller att du betalar kontant eller med betalkort, men det måste finnas ett kreditkort som garanti.  LÖSNING: Om du inte har ett kreditkort bekräfta innan du bokar skriftligen via e-post att det är ok att betala med kontanter eller betalkort. Du kan annars riskera att bli stående utan bil vid ankomst.
 • Om du erbjuds en extra försäkring teckna den! Även om du har ett kreditkort som täcker eventuell självrisk kan hyrbilsföretaget säga att om du inte köper till extra försäkring har du tex ingen vägassistans. LÖSNING : Sluta läsa och gör en online bokning här utan självrisk, ingen extra kostnad och 24h vägassistans.
 • Fråga om stilleståndskostnader innan du bokar. Även om du köpt till alla extra försäkringar kan det fortfarande vara en rejäl avgift om något händer, stilleståndsavgiften i händelse av olycka. Även om du omfattas av alla extra försäkringar kan du bli tvingad att betala för förlorad inkomst för tiden bilen står i verkstad. LÖSNING: Kontrollera att du hyr från ett företag som oss utan stilleståndsavgifter.

Klicka här för snabb och enkel online bokning nu!