Sotogrande hyrbil

Om du inte känner för att köra från flygplatsen kan du hyra en bil på plats i Sotogrande . Vi kan leverera hyrbilen till din adress i Sotogrande området utan någon extra kostnad . Vi kan plocka upp den på returen eller så kan du lämna den på Malaga flygplats om du vill .

Biluthyrning i Sotogrande utan självrisk

Våra priser är inklusive och vi kommer inte att debitera dig något bränsle men du måste returnera bilen med samma mängd bränsle som du fick den. Ingen självrisk och ingen extra summa att betala för full försäkring. Om du behöver några barnstolar är de gratis.

Från ekonomi klasser till 9 sitsiga minibussar till uthryning i Sotogrande

I sotogrande erbjuder vi den minsta Ford Ka till Renault Megane Cabrio till 9 sitsig minibuss. Om du behöver automat bilar har vi tre grupper. Minsta  Renault Clio 5 dörr eller likv, medium Renault Megane eller likv  och största Renault Scenic eller likv. Dessa bilar är alla fullt utrustade och med luftkonditionering .

Boka en Sotogrande hyrbil online

Vi levererar bilen från vårt huvudkontor i Puerto Duquesa mycket nära Sotogrande. Du kan ringa eller maila oss med bokningsuppgifter eller boka din hyrbil online här. Välj Duquesa kontoret och skriv i kommentar rutan vart du vill ha bilen levererad.